Seminář

Školní stravování a jídelny - legislativa a hygienické požadavky

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

Seminář představí aktuální legislativu, která upravuje požadavky na školní kuchyně a jídelny.

Seminář je určen pro:

vedoucí školních kuchyní a jídelen, kuchaře a kuchařky, ostatní zájemce o školní stravování případně i vedoucí ostatních jídelen

Cíl semináře:

seznámit posluchače s aktuální legislativou, která upravuje hygienické požadavky na školní stravování, i s dalšími právními normami, které se věnují např. označování potravin nebo problematice alergenů

Obsah semináře:

  • Definice, legislativní rámec
  • Hygienické požadavky na školní kuchyně a jídelny
  • HACCP
  • Dietní stravování - novela vyhlášky 107/2005 Sb.
  • Označování nebalených potravin a pokrmů
  • Alergeny

Časový harmonogram:

8.30 – 9.00 – prezence účastníků

9.00 – 11.00 – přednáška (1. část)

10.30 – 10.45 – přestávka s občerstvením

10.45 – 12.30 – přednáška (2. část + diskuse) 

Lektor

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

Absolvovala VŠCHT v Praze, vědeckou hodnost CSc. získala v oboru chemie a analýza potravin, habilitaci v oboru základy konzervace potravin. Působila nejprve jako odborný asistent na VŠCHT, Ústavu konzervace potravin a technologie masa, posléze v drůbežářském průmyslu jako ředitel útvaru výzkumu a vývoje a ve společnosti Boneco jako odborný poradce…

Více informací a další semináře lektora

Termíny a místo konání

8.12.2015

9:00 - 12:30

Praha

Tento termín již nelze objednat. Jakmile vypíšeme nový, dáme Vám vědět. Nechte nám prosím na sebe kontakt.

1 590,- Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

Názory účastníků

Michaela Š.

“Se seminářem jsem spokojená. Dostalo se mi veškerých potřebných informací a to srozumitelným způsobem. Velice mě zaujaly též prostory a servis při konání semináře.„