Právo, nemovitosti, řízení firmy

Ochrana osobních údajů a GDPR - nové nařízení EU

GDPR (General Data Protection Regulation) - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů výrazně ovlivní všechny společnosti při ochraně osobních údajů zákazníků i zaměstnanců.

Ochrana osobních údajů tak bude kromě zákona č 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, upravena i na úrovni EU. 

Nové nařízení EU na téma ochrana osobních údajů probereme na těchto školeních:

Kurzy práva

Naše odborná školení Vám zajistí přísun legislativních novinek. Pořádáme i kurzy pro jednatele a ředitele akciových společností i společností s ručením omezením, ale např. i kurzy pro společenství vlastníků jednotek. Celoroční přísun nových seminářů z oblasti práva, nemovitostí a řízení firmy Vám zajistí náš portál videocampus.cz.

Oblíbeným seminářem je již od roku 2013 školení Nový občanský zákoník s Mgr. Hanou Kuncovou. Postupem času jsme do programu tohoto vzdělávacího kurzu zařadili zkušenosti z praktické aplikace NOZu. Věnujeme se i smluvním vztahům, problematice pohledávek či školení právního minima pro podnikatele.

Aktuální nabídku kurzů naleznete zde.

Kurzy správy nemovitostí

V oblasti správy nemovitostí pořádáme kurzy zaměřené na nájemní vztahy i facility management. Specializujeme se na školení pro společenství vlastníků jednotek. Často pořádáme večerní či víkendové kurzy.

Aktuální nabídku kurzů naleznete zde.

Kurzy řízení firmy

Zaměřujeme se na problematiku souběhu funkcí, nastavení procesů ve firmě či kurzy efektivního řízení vztahů se zákazníky. Naše odborná školení Vám zajistí aktuální legislativní novinky. Pořádáme i kurzy pro jednatele a ředitele akciových společností i společností s ručením omezením.

Aktuální nabídku kurzů naleznete zde.

TOP prezenční semináře

TOP konference

On-line semináře

Kromě klasických seminářů máte také možnost vyzkoušet jejich on-line verzi a seznámit se s danou problematickou z pohodlí domova či kanceláře.