Lektor seminářů Verlag Dashöfer

Ing. Dana Gabrovská, Ph.D.

absolvovala Fakultu potravinářské a biochemické technologie na Vysoká škola chemicko-technologické. Od roku 1985 pracovala ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha v.v.i. jako výzkumný pracovník, později jako vedoucí oddělení a náměstkyně pro vědu a výzkum. V roce 2015 nastoupila na Potravinářskou komoru České republiky. Odbornou činnost věnovala vývoji potravin pro skupiny populace se specifickými nároky na výživu, v analytické oblasti stanovení obsahu lepku a dalších potravinových alergenů. V současné době se věnuje několika projektům PK ČR například systému Českých cechovních norem nebo soutěži PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek. V rámci České technologické platformy pro potraviny koordinuje činnosti jednotlivých výborů a pracovních skupin.

Poptávka školení na míru

Chcete připravit kurz na míru? Napište nám na poptavka@kursy.cz nebo vyplňte níže uvedený kontaktní formulář. Po odeslání formuláře vám pošleme e-mailem kopii vašeho požadavku. Ozveme se vám co nejdříve.

Input: