Lektor seminářů Verlag Dashöfer

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Vystudoval obor kvasná chemie a bioinženýrství na VŠCHT Praha, kde následně rovněž obhájil doktorskou práci v oboru technologie potravin. Více než 10 let působí jako odborný asistent na Vysoké škole chemické technologické v Praze, kde se podílí na výuce předmětů souvisejících s kvalitou potravin a systémy řízení včetně vedení bakalářských a diplomových prací a od roku 2017 i jako člen vědecké rady Fakulty potravinářské a biochemické technologie. Je členem řady odborných komisí (např.: pro značku Klasa, pro České cechovní normy), je rovněž členem správní rady společnosti pro výživu. Do roku 2017 působil jako auditor systémů bezpečnosti potravin. V letech 2007-2014 působil ve funkci vědeckého tajemníka České technologické platformy pro potraviny. V letech 2014 - 2019 zastával funkci ředitele společnosti Eurofins CZ, kde nadále pracuje v odborné pozici. V letech 2015-2017 byl koordinátorem studií zaměřených na dvojí kvalitu potravin.

Poptávka školení na míru

Chcete připravit kurz na míru? Napište nám na poptavka@kursy.cz nebo vyplňte níže uvedený kontaktní formulář. Po odeslání formuláře vám pošleme e-mailem kopii vašeho požadavku. Ozveme se vám co nejdříve.

Input: