Seminář

Hygienické minimum pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství

MUDr. Pavla Svrčinová

Provozovatel i pracovník v potravinářství musí znát celou řadu zásad a norem, jak nakládat s potravinami, jak je skladovat a jak je zpracovávat. Ale také dezinfikovat zařízení a mnoho dalších nařízení.

Seminář je určen pro

pracovníky a provozovatele pracující v potravinářském či stravovacím zařízení.

Cíl semináře

je pomoci posluchačům orientovat se v poměrně rozsáhlé problematice hygienických nařízení, jež musí dodržovat každý provozovatel i pracovník potravinářských zařízení a provozoven.

Obsah semináře

  • co je  bezpečná potravina?
  • Mikrobiální  onemocnění a otravy z potravin
  • intoxikace – otravy z potravin
  • poškození zdraví způsobená cizím tělesem
  • osobní hygiena
  • sanitace (čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce)
  • legislativní požadavky na provozovny a zařízení
  • požadavky na potraviny (příjem, manipulace, skladování, dodržování teplotních řetězců)
  • zpracování a uvádění výrobků do oběhu
  • zavedení stálých postupů založených na principu HACCP

Výhody pro Vás

Občerstvení
  • Občerstvení zajišťujeme po celou dobu konání semináře,
  • K dispozici máte kávu, čaj, vodu.
  • Během coffee breaku sladké či slané občerstvení.
Kvalitní podklady
  • Získáte špičkové pracovní materiály zpracované lektorem.
Odpovědi odborníka
  • Získáte odpovědi na své dotazy k tématu semináře.
  • Můžete je položit přímo na semináři.
  • Máte-li dotaz ještě před začátkem semináře, pošlete nám ho na info@kursy.cz
Osvědčení o absolvování
  • Osvědčení o vaši účasti na školení vám zašleme automaticky e-mailem.
  • Obsahuje název semináře, datum konání a časový rozsah.
  • Všechna osvědčení vám také schováváme na našich stránkách v sekci Můj účet, můžete tak své vzdělávání doložit i zpětně.

Lektor

MUDr. Pavla Svrčinová

Hygienička a odbornice v ochraně a podpoře veřejného zdraví na národní i evropské úrovni. Dlouhá léta se specializuje na hygienu výživy a bezpečnost potravin, jako auditorka na celoevropské úrovni. V minulosti byla například zaměstnána u Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě jako ředitelka odboru hygieny výživy a…

Více informací a další semináře lektora

Termíny a místo konání

12.6.2020

9:00 - 13:00

Olomouc

Tento termín již nelze objednat. Jakmile vypíšeme nový, dáme Vám vědět. Nechte nám prosím na sebe kontakt.

3 990,- Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

O tématu školení

Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:

Hygiena, potravinářství, zákon o potravinách, potravinářský průmysl, hygiena potravin, vzdělávací kurz, potravinářské zařízení, stravovací zařízení, bezpečnost potravin, školení, hygienické nařízení, školení Praha, otrava z potravin, intoxikace, osobní hygiena, sanitace, sanitace potravin, čištění, dezinfekce, deratizace, dezinsekce, dezinfekční prostředky, hygiena a sanitace potravin, legislativní požadavky, seminář, legislativa potravinářství, manipulace s potravinami, skladování potravin, teplota skladování potravin, požadavky skladování potravin, seminář Praha, zpracování potravin, princip HACCP, hygiena potravin HACCP, zákon o potravinách seminář.