Seminář

Alergeny v potravinovém průmyslu

Seminář je určen:

všem, kdo se ve své profesi setkávaji s problematikou řízení alergenů ve výrobě, označování alergenů a dále výskytu alergenů v potravinách. 

Cíl semináře:

seminář seznámí účastníky s problemetikou řízení alergenů ve výrobě a o označování alergenů. Dále se bude věnovat různým aspektům výskytu alergenů v potravinách a s tím souvisejícím alergiím. Vysvětlí, jaké jsou hlavní potravinové alergeny a jaké alergie mohou vyvolávat.

Obsah semináře:

  • Co jsou alergie - příčiny a dopady na zdraví.

  • Alergie z potravin.

  • Významné potravinové alergeny.

  • Řízení alergenů ve výrobě potravin.

  • Informace o alergenech v potravinách - označování potravin.

  • Mýty okolo alergenů. 

Časový harmonogram:

8.30 – 9.00 – prezence účastníků

9.00 – 11.00 – přednáška (1. část)

11.00 – 11.15 – přestávka s občerstvením

11.15 – 13.00 – přednáška (2. část + diskuse) 

Lektor

doc. Ing. Kamila Míková CSc., lektor Výroba, doprava

Absolvovala VŠCHT v Praze, vědeckou hodnost CSc. získala v oboru chemie a analýza potravin, habilitaci v oboru základy konzervace potravin. Působila nejprve jako odborný asistent na VŠCHT, Ústavu konzervace potravin a technologie masa, posléze v drůbežářském průmyslu jako ředitel útvaru výzkumu a vývoje a v Boneco, a.s., jako odborný poradce pro

Termíny a přihláška

DatumČasMístoZkratkaCena 
8.6.201710:00 - 14:00BrnoSM052473290 + 21 % DPHZávazná přihláška

Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.

Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům certifikát o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Na tomto semináři se setkáte s pojmy jako:

Alergie, alergeny, alergeny v potravinách, alergeny v potravinovém průmyslu, mýty o alergenech, označování potravin atp.

  • Budova CUBE - sídlo Verlag Dashöfer
  • Semináře Verlag Dashöfer - vstup
  • Semináře Verlag Dashöfer - recepce
  • semináře Praha 6
  • semináře na míru
  • prezence účastníků kurzu
  • formy firemního vzdělávání
  • bonusy ke vzdělávání
  • školení Praha - Amarilis
  • školení Praha - Amarilis - místnost
  • školení Praha - Clarion
  • školení Praha - Clarion - místnost
  • bonusy ke vzdělávání - aktuality
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení