Seminář

Alergeny v potravinovém průmyslu

doc. Ing. Kamila Míková CSc.

Lektorka tohoto semináře se bude věnovat problematice řízení alergenů ve výrobě a o označování alergenů.

Seminář je určen:

všem, kdo se ve své profesi setkávaji s problematikou řízení alergenů ve výrobě, označování alergenů a dále výskytu alergenů v potravinách. 

Cíl semináře:

seminář seznámí účastníky s problemetikou řízení alergenů ve výrobě a o označování alergenů. Dále se bude věnovat různým aspektům výskytu alergenů v potravinách a s tím souvisejícím alergiím. Vysvětlí, jaké jsou hlavní potravinové alergeny a jaké alergie mohou vyvolávat.

Obsah semináře:

  • Co jsou alergie - příčiny a dopady na zdraví.

  • Alergie z potravin.

  • Významné potravinové alergeny.

  • Řízení alergenů ve výrobě potravin.

  • Informace o alergenech v potravinách - označování potravin.

  • Mýty okolo alergenů. 

Lektor

doc. Ing. Kamila Míková CSc.

Absolvovala VŠCHT v Praze, vědeckou hodnost CSc. získala v oboru chemie a analýza potravin, habilitaci v oboru základy konzervace potravin. Působila nejprve jako odborný asistent na VŠCHT, Ústavu konzervace potravin a technologie masa, posléze v drůbežářském průmyslu jako ředitel útvaru výzkumu a vývoje a v Boneco, a.s., jako odborný poradce pro…

Více informací a další semináře lektora

Termíny a místo konání

16.4.2019

9:00 - 14:00

Praha

Adresa bude upřesněna

3790

24.9.2019

9:00 - 14:00

Praha

Adresa bude upřesněna

3790

Sleva až 20 % pro více účastníků na jedné přihlášce. Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

O tématu školení

Na tomto semináři se setkáte s pojmy jako:

Alergie, alergeny, alergeny v potravinách, alergeny v potravinovém průmyslu, mýty o alergenech, označování potravin atp.