Input:
Input:

Bezplatný odběr e-mailových novin

Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy.
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Více informací
Seminář

Bytové domy a ochrana osobních údajů

Seminář je určen pro:

členy statutárních, ale i jiných orgánů SVJ, včetně vlastníků jednotek, jakož pro ty, kteří se zabývají problematikou vlastnictví bytů profesionálně, včetně právnické veřejnosti.

Cíl semináře:

seminář objasní problematiku ochrany osobních údajů ve vztahu k BD a SVJ.

Obsah semináře:

  • Dostupnost zákona o ochraně osobních údajů a obecné pojmy
  • Průnik zákona o ochraně osobních údajů a občanského zákoníku
  • Správce - zpracovatel
  • Oprávněná osoba
  • Kamerové systémy a fotopasti v bytových domech
  • Záznam veřejného prostranství
  • Kamerový záznam jako důkazní prostředek
  • Kamery mimo režim zákona o ochraně osobních údajů
  • Zpracování osobních údajů, rodné číslo, číslo a kopie občanského a cestovního průkazu
  • Zpřístupnění osobních údajů (i o dlužnících)
  • Ad hoc pořízené fotografie a kamerové záznamy, drony
  • Černá skříňka
  • GPS lokátor
  • Některé aspekty Obecného nařízení 

Doplňkové téma: 

GPS a černá skříňka ve vozidle

Časový harmonogram:

8.30 – 9.00 – prezence účastníků

9.00 – 10.30 – přednáška

10.30 - 10.45 - přestávka 

10.45 - 12.15 přednáška

12.15 - 12.30 - přestávka

12.30 - 14.00 - přednáška + diskuze

Lektor

Ing. Milan Ševčík, lektor Právo, řízení

pracuje v oddělení stížností a konzultací Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Termíny a přihláška

DatumČasMěstoMístoCena 
15.5.20189:00 - 14:00Praha
Hotel Amarilis
2590 Litujeme, ale na tento termín semináře se už nelze objednat.

Požádat o nový termín

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.


Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům osvědčení o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Na tomto školení se můžete setkat s pojmy jako:

SVJ, školení SVJ, kurz SVJ Praha, Zákon č. 101/2000 Sb., ochrana osobních údajů SVJ, vstupní systémy, otisk prstu, čipové zámky, kamerové systémy v bytových domech, fotopasti v bytových domech, změna vlastníka jednotky.

  • Budova CUBE - sídlo Verlag Dashöfer
  • Semináře Verlag Dashöfer - vstup
  • Semináře Verlag Dashöfer - recepce
  • semináře Praha 6
  • semináře na míru
  • prezence účastníků kurzu
  • formy firemního vzdělávání
  • bonusy ke vzdělávání
  • školení Praha - Amarilis
  • školení Praha - Amarilis - místnost
  • školení Praha - Clarion
  • školení Praha - Clarion - místnost
  • bonusy ke vzdělávání - aktuality
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení