Input:
Input:

Bezplatný odběr e-mailových novin

Jméno a příjmení není správně vyplněno.
Chybný formát e-mailové adresy.
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Více informací
Školení na míru

GDPR pro vedoucí pracovníky a manažery

Téma školení: GDPR pro vedoucí pracovníky
Termín konání: dle domluvy
Počet účastníků: dle domluvy
Počet dnů konání: 1 den, 4 hodiny (1 hodina = 60 minut)

Časový harmonogram: 

  • 9:00 - 10:45 - školení (1. část)
  • 10:45 - 11:00 - přestávka
  • 11:00 - 13:00 - školení (2. část) + diskuze 
    (časový harmonogram může být upraven dle vašich přání)

Podkladové materiály: zajistí Verlag Dashöfer ve spolupráci s lektorem
Všichni účastmíci obdrží jako bonus měsíční přístup zdarma do placené sekce portálu Ochrana osobních údajů podle GDPR - www.zoou.cz.

Prostory: vhodné školicí prostory Vaší společnosti
V případě zájmu může vhodné školicí prostory, organizaci, potřebné technické vybavení (projektor, flipchart) a občerstvení pro účastníky zajistit rovněž Verlag Dashöfer.

Návrh obsahu školení na míru:

1. Osobní údaje:

  • co všechno jsou osobní údaje
  • kde konkrétně je hledat
    • zaměstnanecká agenda
    • databáze klientů
    • marketingová zpracovávání
    • dokumentace z akcí podniků (foto, videozáznamy)
    • soutěže
  • příklady z praxe

2. Zpracování osobních údajů:

  • co se (ne)považuje za zpracování
  • kdo jsou správci a zpracovatelé
  • povinnosti vztahující se ke zpracování podle současného zákona
  • příklady z praxe

3. Nejčastější chyby při zpracování osobních údajů:

  • nejčastější chyby podle Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • cookies a jejich nastavení

4. GDPR:

  • co je to GDPR a jaké změny přinese
  • největší otazníky pojící se k nové úpravě (pověřenec pro osobní údaje, záznamy o zpracování osobních údajů, povinnosti při úniku osobních údajů)
  • výhody a nevýhody GDPR
  • vysvětlení nových institutů GDPR a jakým způsobem je zajistit

5. Tipy z praxe k GDPR:

  • jak se k GDPR postavit a čím začít při úpravě nakládání s osobními údaji
  • vnitřní systémy a jejich nastavení
  • školení zaměstnanců – kdy ano a kdy ne
  • nastavení informací a souhlasů
  • (ne)jmenování pověřence

6. Ukázky z praxe pro jednotlivá oddělení firmy:

  • efektivní úprava osobních údajů v marketingu
  • efektivní úprava osobních údajů v zaměstnanecké agendě
  • efektivní úprava osobních údajů ve vnitřních systémech
  • efektivní úprava osobních údajů v databázích klientů

Cena školení na míru: cena bude stanovena individuálně dle Vaší přesné specifikace a požadavků. Poskytujeme slevy v případě objednávky více školicích dnů, stálým zákazníkům a nevýdělečným organizacím. 

Naši lektoři

Mgr. Petra Dolejšová, lektor GDPR

je advokátkou a jednatelkou AK eLegal, kde právníci nejsou „kufřík, kravata a řeč protkaná paragrafy“. Petra se specializuje se na právo v oblasti marketingu, mediální právo a ochranu duševního vlastnictví. Za svou praxi již proškolila stovky marketérů a začínajících i zkušených podnikatelů a desítkám klientů pomohla právním problémům předejít nebo

advokát

lektor, právník, compliance

Lektor se specializací na ochranu osobních údajů (GDPR), opatření proti praní špinavých peněz (AML), ochranu bankovního tajemství a funkce Compliance ve společnosti.

Od poloviny 90. let zastávala různé pozice na českém kapitálovém trhu. V Raiffeisenbank začínala jako licencovaná burzovní makléřka, poté působila na pozici

Vhodného lektora vybereme na základě Vašich požadavků. V ceně školení na míru je mimo jiné i odpovědní servis před a po semináři - k tématu školení nám můžete poslat své dotazy, my je předáme lektorovi a odpovědi Vám budou zodpovězeny přímo na semináři nebo Vám budou zaslány e-mailem. S lektorem je také možné před školením e-mailem nebo telefonicky konzultovat jeho podrobný obsah. 

Poptávka školení na míru

Input:

Doplňující informace

Jak funguje školení na míru?

Na základě Vaší nezávazné poptávky si společně upřesníme Vaše požadavky a přání a sladíme je s našimi možnostmi. Po upřesnění konkrétních podmínek poptávky Vám zašleme nabídku semináře s cenovou kalkulací.

Cena školení na míru:

Cena semináře na míru je individuální a závisí na konkrétních požadavcích zákazníka.

 V ceně školení na míru je:

  • lektorské zajištění školení daného rozsahu
  • uzpůsobení obsahu školení specifikům dané společnosti nebo organizace, včetně možnosti telefonické nebo e-mailové konzultace s lektorem před seminářem
  • příprava lektora a příprava obsahu školení na míru pro danou společnost či organizaci
  • zajištění dopravy lektora na místo konání
  • příprava a tisk podkladových materiálů pro účastníky
  • certifikáty pro účastníky
  • odpovědní servis před a po semináři - k tématu školení nám můžete poslat své dotazy, my je předáme lektorovi a odpovědi Vám budou zodpovězeny přímo na semináři nebo Vám budou zaslány e-mailem 
  • na přání též můžeme zjistit očekávání účastníků a vyhodnotit jejich naplnění po semináři

O tématu školení

Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:

GDPR, General Data Protection Regulation, GDPR pro vedoucí pracovníky, GDPR pro manažery, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, ochrana osobních údajů, GDPR seminář, osobní údaje ochrana, zpracování osobních údajů, kurz, zaměstnanecká agenda, databáze klientů, cookies, seminář, GDPR změny, novinky GDPR,výhody a nevýhody GDPR, osobní údaje v marketingu, školení Praha, školení ochrana osobních údajů, GDPR, GDPR školení, školení GDPR, GDPR kurz, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR školení Praha, GDPR kurz Praha, GDPR seminář Praha, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů školení, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů kurz, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů seminář, atd. 

  • Budova CUBE - sídlo Verlag Dashöfer
  • Semináře Verlag Dashöfer - vstup
  • Semináře Verlag Dashöfer - recepce
  • semináře Praha 6
  • semináře na míru
  • prezence účastníků kurzu
  • formy firemního vzdělávání
  • bonusy ke vzdělávání
  • školení Praha - Amarilis
  • školení Praha - Amarilis - místnost
  • školení Praha - Clarion
  • školení Praha - Clarion - místnost
  • bonusy ke vzdělávání - aktuality
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
.

Ochrana osobních údajů a jejich používání

Ochrana soukromí je záležitostí  důvěry a vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaše soukromí a při zpracování vašich osobních údajů dodržujeme zákonná právní předpisy týkající se ochrany osobních údajů, zejména tzv. GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)) (dále jen "Nařízení").

Chtěli bychom vás tímto informovat o našem nakládání s osobními údaji pro zajištění vaší informovanosti příp. pro získání souhlasu s jejich zpracováním.

1. Data a jejich využití 

Verlag Dashöfer, nakladatelství spol s r.o. jakožto Správce zpracovává osobní údaje za tímto účelem:

 

 

 

 

Výše uvedené údaje zpracováváme po dobu aktivní objednané služby a po dobu 5 let od ukončení objednané služby nebo nákupu singulárního produktu, nepožaduje-li právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. V případě zpracování osobních údajů na základě uděleného dobrovolného souhlasu po dobu 5 let od udělení souhlasu.

Aktuální seznam našich zpracovatelů můžete nalézt zde.

2. Zabezpečení dat 

Ochrana vašich údajů je pro nás klíčová, proto vynakládáme maximální úsilí pro zajištění jejich bezpečnosti. Plně využíváme technická i organizační opatření pro prevenci neoprávněného přístupu k těmto datům a zamezení jejich zničení nebo zneužití. Způsoby zabezpečení vašich dat jsou také pravidelně kontrolovány.

Při zpracování údajů v plné míře využíváme možností pseudonymizace a anonymizace, abychom co nejvíce posílili jejich zabezpečení.   

 

3. Práva subjektů

Nad svými osobními údaji neztrácíte kontrolu. Můžete k nim kdykoliv přistupovat nebo je opravit. Jako subjekt zpracování osobních dat máte také následující práva: právo na potvrzení o zpracování a informace o tom, jaké osobní údaje o vás zpracováváme, na opravu, výmaz (pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů), omezení zpracování, přenos osobních údajů, námitku proti zpracování, podat stížnost u dozorového úřadu(ÚOOÚ), na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením. V případě zpracování na základě uděleného dobrovolného souhlasu máte také právo kdykoliv tento souhlas vzít zpět. 

V případě dalších dotazů ohledně zpracování osobních údajů nás můžete kontaktovat na info@dashofer.cz