Školení na míru

GDPR pro vedoucí pracovníky a manažery

Mgr. Petra Dolejšová, JUDr. Jitka Oliberiusová, Mgr. Pavlína Tillová

Školení na míru na téma GDPR pro vedoucí pracovníky a manažery se bude věnovat prvním praktickým zkušenostem, které přineslo nové Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). S odborníkem na danou problematiku budete moci konkrétně prodiskutovat právě to, co je pro Vás důležité a co trápí právě Vaši firmu.

Téma školení: GDPR pro vedoucí pracovníky
Termín konání: dle domluvy
Počet účastníků: dle domluvy
Počet dnů konání: 1 den, 4 hodiny (1 hodina = 60 minut)

Časový harmonogram: 

  • 9:00 - 10:45 - školení (1. část)
  • 10:45 - 11:00 - přestávka
  • 11:00 - 13:00 - školení (2. část) + diskuze 
    (časový harmonogram může být upraven dle vašich přání)

Podkladové materiály: zajistí Verlag Dashöfer ve spolupráci s lektorem
Všichni účastmíci obdrží jako bonus měsíční přístup zdarma do placené sekce portálu Ochrana osobních údajů podle GDPR - www.zoou.cz.

Prostory: vhodné školicí prostory Vaší společnosti
V případě zájmu může vhodné školicí prostory, organizaci, potřebné technické vybavení (projektor, flipchart) a občerstvení pro účastníky zajistit rovněž Verlag Dashöfer.

Návrh obsahu školení na míru:

1. Osobní údaje:

  • co všechno jsou osobní údaje
  • kde konkrétně je hledat
    • zaměstnanecká agenda
    • databáze klientů
    • marketingová zpracovávání
    • dokumentace z akcí podniků (foto, videozáznamy)
    • soutěže
  • příklady z praxe

2. Zpracování osobních údajů:

  • co se (ne)považuje za zpracování
  • kdo jsou správci a zpracovatelé
  • povinnosti vztahující se ke zpracování podle současného zákona
  • příklady z praxe

3. Nejčastější chyby při zpracování osobních údajů:

  • nejčastější chyby podle Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • cookies a jejich nastavení

4. GDPR:

  • co je to GDPR a jaké změny přineslo
  • největší otazníky pojící se k nové úpravě (pověřenec pro osobní údaje, záznamy o zpracování osobních údajů, povinnosti při úniku osobních údajů)
  • výhody a nevýhody GDPR
  • vysvětlení nových institutů GDPR a jakým způsobem je zajistit

5. Tipy z praxe k GDPR:

  • jak se k GDPR postavit a čím začít při úpravě nakládání s osobními údaji
  • vnitřní systémy a jejich nastavení
  • školení zaměstnanců – kdy ano a kdy ne
  • nastavení informací a souhlasů
  • (ne)jmenování pověřence

6. Ukázky z praxe pro jednotlivá oddělení firmy:

  • efektivní úprava osobních údajů v marketingu
  • efektivní úprava osobních údajů v zaměstnanecké agendě
  • efektivní úprava osobních údajů ve vnitřních systémech
  • efektivní úprava osobních údajů v databázích klientů

Cena školení na míru: cena bude stanovena individuálně dle Vaší přesné specifikace a požadavků. Poskytujeme slevy v případě objednávky více školicích dnů, stálým zákazníkům a nevýdělečným organizacím. 

Lektor

Mgr. Petra Dolejšová

je advokátkou a jednatelkou AK eLegal, kde právníci nejsou „kufřík, kravata a řeč protkaná paragrafy“. Petra se specializuje na právo v oblasti marketingu, mediální právo a ochranu duševního vlastnictví. Za svou praxi již proškolila stovky marketérů a začínajících i zkušených podnikatelů a desítkám klientů pomohla právním problémům předejít nebo je…

Více informací a další semináře lektora

Mgr. Pavlína Tillová

lektor, právník, compliance

Lektor se specializací na ochranu osobních údajů (GDPR), opatření proti praní špinavých peněz (AML), ochranu bankovního tajemství a funkce Compliance ve společnosti.

Od poloviny 90. let zastávala různé pozice na českém kapitálovém trhu. V Raiffeisenbank začínala jako licencovaná burzovní makléřka, poté působila na pozici…

Více informací a další semináře lektora

Vhodného lektora vybereme na základě Vašich požadavků. V ceně školení na míru je mimo jiné i odpovědní servis před a po semináři - k tématu školení nám můžete poslat své dotazy, my je předáme lektorovi a odpovědi Vám budou zodpovězeny přímo na semináři nebo Vám budou zaslány e-mailem. S lektorem je také možné před školením e-mailem nebo telefonicky konzultovat jeho podrobný obsah. 

Bonus pro účastníky

Všechni účastníci získají měsíční přístup zdarma do placené sekce portálu Ochrana osobních údajů podle GDPR - www.zoou.cz.

Poptávka školení na míru

Input:

O tématu školení

Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:

GDPR, General Data Protection Regulation, GDPR pro vedoucí pracovníky, GDPR pro manažery, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, ochrana osobních údajů, GDPR seminář, osobní údaje ochrana, zpracování osobních údajů, kurz, zaměstnanecká agenda, databáze klientů, cookies, seminář, GDPR změny, novinky GDPR,výhody a nevýhody GDPR, osobní údaje v marketingu, školení Praha, školení ochrana osobních údajů, GDPR, GDPR školení, školení GDPR, GDPR kurz, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR školení Praha, GDPR kurz Praha, GDPR seminář Praha, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů školení, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů kurz, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů seminář, atd.