Input:
Input:
Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Podmínky registrace
Konference

GDPR- revoluce v ochraně osobních údajů? Konference k problematice Nového nařízení o ochraně osobních údajů

GDPR (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů) bylo přijato v dubnu 2016, ale platit začíná až od 25. května 2018. Přináší celou řadu změn v ochraně osobních údajů s cílem hájit co nejvíce práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji. GDPR se týká všech firem a institucí, ale i jednotlivců a online služeb, které zpracovávají data uživatelů.

Konference je určen pro:

majitele a vedoucí pracovníky menších i větších firem a zaměstnanců zodpovědných za nakládání s osobními údaji.

Cíl konference:

konference se bude věnovat změnám, které přinese nové Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Časový harmonogram:

8.30 – 9.00 – prezence účastníků

9.00 – 11.00 – přednáška

11.00 - 11.15 - přestávka 

11.15 - 13.00 - přednáška

13.00 - 14:00 - oběd

14.00 - 16.30 - přednáška + diskuze

Program

Osobní údaje v praxi: Kde je hledat? Jak s nimi nakládat? A je potřeba se GDPR obávat?

Co to GDPR je, co jsou osobní údaje, jak se zpracovávají, co je potřeba nastavit za dokumenty a změny oproti současné úpravě.

Mgr. Petra Dolejšová

Ochrana osobních údajů na pracovišti

problematiku ochrany osobních údajů ve vztahu k podnikatelským subjektům a jejich zaměstnancům.

Ing. Milan Ševčík

Nové povinnosti podle GDPR a rizika spojena s implementaci

Ing. Pavlína Tillova

Změna programu vyhrazena.

Přednášející

Mgr. Petra Dolejšová, lektor Právo, řízení

je advokátkou a jednatelkou AK eLegal, kde právníci nejsou „kufřík, kravata a řeč protkaná paragrafy“. Petra se specializuje se na právo v oblasti marketingu, mediální právo a ochranu duševního vlastnictví. Za svou praxi již proškolila stovky marketérů a začínajících i zkušených podnikatelů a desítkám klientů pomohla právním problémům předejít nebo

Ing. Milan Ševčík, lektor Právo, řízení

pracuje v oddělení stížností a konzultací Úřadu pro ochranu osobních údajů.

vzdělání: Právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze

jazykové znalosti: angličtina

praxe a profesní historie:         

  • Penzijní společnost České pojišťovny, a.s. právník, Compliance Officer a AML Manager;
  • Advokátní kancelář NWD Legal, advokátní koncipient
  • ČSOB a.s., Compliance Advisor
  • PIONEER Investments, Compliance Officer

Termíny a přihláška

DatumČasMěstoMístoCena 
22.2.20189:00 - 16:30Prahabude upřesněno6990 Závazná přihláška

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.

Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům certifikát o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Na konferenci se setkáte s pojmy jako:

GDPR, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, ochrana osobních údajů, osobní údaje ochrana, GDPR nařízení, nařízení GDPR, evropské nařízení GDPR, GDPR nařízení EU, GDPR pro malé firmy, GDPR pro střední firmy, GDPR pro velké firmy, GDPR pro manažery, nové nařízení EU o ochraně osobních údajů.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů konference, konference GDPR, GDPR školení, GDPR, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů kurz, GDPR kurz, konference GDPR Praha, GDPR kurz Praha, GDPR seminář Praha, školení GDPR, ochrana osobních údajů a GDPR školení, školení k GDPR, Verlag Dashöfer, Verlag Dashöfer školení. 

  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení