Input:
Input:

Bezplatný odběr e-mailových novin

Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy.
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Více informací
Konference

GDPR- revoluce v ochraně osobních údajů? Konference k problematice Nového nařízení o ochraně osobních údajů

GDPR (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů) bylo přijato v dubnu 2016, ale platit začíná až od 25. května 2018. Přináší celou řadu změn v ochraně osobních údajů s cílem hájit co nejvíce práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji. GDPR se týká všech firem a institucí, ale i jednotlivců a online služeb, které zpracovávají data uživatelů.

Konference je určen pro:

majitele a vedoucí pracovníky menších i větších firem a zaměstnanců zodpovědných za nakládání s osobními údaji.

Cíl konference:

konference se bude věnovat změnám, které přinese nové Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Časový harmonogram:

8.30 - 9.00 – prezence účastníků

9.00 - 10.30 – přednáška (Mgr. Petra Dolejšová)

10.30 - 10.45 - přestávka s občerstvením

10.45 - 12.45 - přednáška (Mgr. Pavlína Tillova)

12.45 - 13:45 - oběd

13.45 - 15.15 - přednáška (Ing. Milan Ševčík)

15.15 – 15.30 - přestávka s občerstvením

15.30 – 16.30 – přednáška (Ing. Milan Ševčík)

Program

Osobní údaje v praxi: Kde je hledat? Jak s nimi nakládat? A je potřeba se GDPR obávat?

  • Co je to GDPR
  • Co jsou to osobní údaje, co je pseudonymizace, co je anonymizace
  • Co je to zpracování
  • Kdo je správce a zpracovatel
  • Kdy lze zpracovávat (obecné důvody podle GDPR, souhlas) – jen přehled
  • Jednotlivé oblasti zpracování – jen přehled: zaměstnanecká agenda, marketing, klienti

Mgr. Petra Dolejšová

Nové povinnosti podle GDPR a rizika spojena s implementa

  • Srovnání staré a nové právní úpravy
  • Seznámení s novými právy a povinnostmi podle GDPR
  • Nová práva
  • Nové povinnosti
  • Rizika a jejich řízení v rámci nové právní úpravy
    • Jaká rizika hrozí?
    • Jak je můžeme určit?
    • Jak je můžeme řídit?

Mgr. Pavlína Tillova

Ochrana osobních údajů na pracovišti

problematiku ochrany osobních údajů ve vztahu k podnikatelským subjektům a jejich zaměstnancům.

  • Zákon o ochraně osobních údajů a obecné pojmy, úvod do GDPR
  • Definice některých pojmů včetně GDPR
  • Osobní údaje statutárních orgánů a zaměstnanců
  • Školy
  • Některé nejfrekventovanější dotazy na GDPR

Ing. Milan Ševčík

Změna programu vyhrazena.

Přednášející

Mgr. Petra Dolejšová, lektor Právo, řízení

je advokátkou a jednatelkou AK eLegal, kde právníci nejsou „kufřík, kravata a řeč protkaná paragrafy“. Petra se specializuje se na právo v oblasti marketingu, mediální právo a ochranu duševního vlastnictví. Za svou praxi již proškolila stovky marketérů a začínajících i zkušených podnikatelů a desítkám klientů pomohla právním problémům předejít nebo

Ing. Milan Ševčík, lektor Právo, řízení

pracuje v oddělení stížností a konzultací Úřadu pro ochranu osobních údajů.

lektor, právník, compliance

Lektor se specializací na ochranu osobních údajů (GDPR), opatření proti praní špinavých peněz (AML), ochranu bankovního tajemství a funkce Compliance ve společnosti.

Od poloviny 90. let zastávala různé pozice na českém kapitálovém trhu. V Raiffeisenbank začínala jako licencovaná burzovní makléřka, poté působila na pozici

Termíny a přihláška

DatumČasMěstoMístoCena 
22.2.20189:00 - 16:30Praha
Grandior Hotel Prague
6291 Litujeme, ale na tento termín semináře se už nelze objednat.

Požádat o nový termín

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.

Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům osvědčení o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Na konferenci se setkáte s pojmy jako:

GDPR, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, ochrana osobních údajů, osobní údaje ochrana, GDPR nařízení, nařízení GDPR, evropské nařízení GDPR, GDPR nařízení EU, GDPR pro malé firmy, GDPR pro střední firmy, GDPR pro velké firmy, GDPR pro manažery, nové nařízení EU o ochraně osobních údajů.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů konference, konference GDPR, GDPR školení, GDPR, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů kurz, GDPR kurz, konference GDPR Praha, GDPR kurz Praha, GDPR seminář Praha, školení GDPR, ochrana osobních údajů a GDPR školení, školení k GDPR, Verlag Dashöfer, Verlag Dashöfer školení. 

  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení