Input:
Input:
Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Podmínky registrace
Seminář

Hygienické minimum pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství

Seminář je určen pro

pracovníky a provozovatele pracující v potravinářském či stravovacím zařízení.

Cíl semináře

je pomoci posluchačům orientovat se v poměrně rozsáhlé problematice hygienických nařízení, jež musí dodržovat každý provozovatel i pracovník potravinářských zařízení a provozoven.

Obsah semináře

  • co je  bezpečná potravina?
  • Mikrobiální  onemocnění a otravy z potravin
  • intoxikace – otravy z potravin
  • poškození zdraví způsobená cizím tělesem
  • osobní hygiena
  • sanitace (čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce)
  • legislativní požadavky na provozovny a zařízení
  • požadavky na potraviny (příjem, manipulace, skladování, dodržování teplotních řetězců)
  • zpracování a uvádění výrobků do oběhu
  • zavedení stálých postupů založených na principu HACCP

Časový harmonogram

8.30 – 9.00 – prezence účastníků
9.00 – 11.00 – přednáška (1. část)
11.00 – 11.15 – přestávka s občerstvením
11.15 – 13.00 – přednáška (2. část)

Lektor

Termíny a přihláška

DatumČasMístoZkratkaCena 
11.9.20179:00 - 13:00PrahaSM053503290 + 21 % DPHLitujeme, ale na tento termín semináře se už nelze objednat.

Požádat o nový termín

Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.


Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům certifikát o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:

Hygiena, potravinářství, zákon o potravinách, potravinářský průmysl, hygiena potravin, vzdělávací kurz, potravinářské zařízení, stravovací zařízení, bezpečnost potravin, školení, hygienické nařízení, školení Praha, otrava z potravin, intoxikace, osobní hygiena, sanitace, sanitace potravin, čištění, dezinfekce, deratizace, dezinsekce, dezinfekční prostředky, hygiena a sanitace potravin, legislativní požadavky, seminář, legislativa potravinářství, manipulace s potravinami, skladování potravin, teplota skladování potravin, požadavky skladování potravin, seminář Praha, zpracování potravin, princip HACCP, hygiena potravin HACCP, zákon o potravinách seminář.

  • Budova CUBE - sídlo Verlag Dashöfer
  • Semináře Verlag Dashöfer - vstup
  • Semináře Verlag Dashöfer - recepce
  • semináře Praha 6
  • semináře na míru
  • prezence účastníků kurzu
  • formy firemního vzdělávání
  • bonusy ke vzdělávání
  • školení Praha - Amarilis
  • školení Praha - Amarilis - místnost
  • školení Praha - Clarion
  • školení Praha - Clarion - místnost
  • bonusy ke vzdělávání - aktuality
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení