Seminář

Hygienické minimum pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství

MUDr. Pavla Svrčinová

Provozovatel i pracovník v potravinářství musí znát celou řadu zásad a norem, jak nakládat s potravinami, jak je skladovat a jak je zpracovávat. Ale také dezinfikovat zařízení a mnoho dalších nařízení.

Seminář je určen pro

pracovníky a provozovatele pracující v potravinářském či stravovacím zařízení.

Cíl semináře

je pomoci posluchačům orientovat se v poměrně rozsáhlé problematice hygienických nařízení, jež musí dodržovat každý provozovatel i pracovník potravinářských zařízení a provozoven.

Obsah semináře

  • co je  bezpečná potravina?
  • Mikrobiální  onemocnění a otravy z potravin
  • intoxikace – otravy z potravin
  • poškození zdraví způsobená cizím tělesem
  • osobní hygiena
  • sanitace (čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce)
  • legislativní požadavky na provozovny a zařízení
  • požadavky na potraviny (příjem, manipulace, skladování, dodržování teplotních řetězců)
  • zpracování a uvádění výrobků do oběhu
  • zavedení stálých postupů založených na principu HACCP

Lektor

Termíny a místo konání

27.5.2019

9:00 - 13:00

Praha

CUBE Office Center

3290

Sleva až 20 % pro více účastníků na jedné přihlášce. Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

O tématu školení

Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:

Hygiena, potravinářství, zákon o potravinách, potravinářský průmysl, hygiena potravin, vzdělávací kurz, potravinářské zařízení, stravovací zařízení, bezpečnost potravin, školení, hygienické nařízení, školení Praha, otrava z potravin, intoxikace, osobní hygiena, sanitace, sanitace potravin, čištění, dezinfekce, deratizace, dezinsekce, dezinfekční prostředky, hygiena a sanitace potravin, legislativní požadavky, seminář, legislativa potravinářství, manipulace s potravinami, skladování potravin, teplota skladování potravin, požadavky skladování potravin, seminář Praha, zpracování potravin, princip HACCP, hygiena potravin HACCP, zákon o potravinách seminář.