Input:
Input:
Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Podmínky registrace
Seminář

Ochrana osobních údajů v mateřských školách, na základních a středních školách

Seminář je určen pro:

ředitele, učitele a provozovatele školských zařízení včetně vysokých škol.

Cíl semináře:

seminář objasní problematiku ochrany osobních údajů ve vztahu ke školským zařízením.

Obsah semináře:

  • Školy (zákon č. 567/2004)
  • Vysoké školy (zákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách)
  • Dostupnost zákona o ochraně osobních údajů a obecné pojmy
  • Průnik zákona o ochraně osobních údajů a občanského zákoníku
  • Správce - zpracovatel
  • Oprávněná osoba
  • Kamerové systémy a fotopasti ve školách a příslušných zařízeních
  • Záznam veřejného prostranství
  • Kamerový záznam jako důkazní prostředek
  • Kamery mimo režim zákona o ochraně osobních údajů
  • Zpracování osobních údajů zaměstnanců a žáků/studentů, rodné číslo, číslo a kopie občanského a cestovního průkazu,
  • Ad hoc pořízené fotografie a kamerové záznamy, drony
  • Černá skříňka
  • GPS lokátor
  • Některé aspekty Obecného nařízení

Časový harmonogram:

8.30 – 9.00 – prezence účastníků

9.00 – 10.30 – přednáška

10.30 - 10.45 - přestávka 

10.45 - 12.00 přednáška + diskuze

Lektor

Ing. Milan Ševčík, lektor Obce, školství

pracuje v oddělení stížností a konzultací Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Termíny a přihláška

DatumČasMístoZkratkaCena 
20.10.20179:00 - 12:00PrahaSM053692090 + 21 % DPHLitujeme, ale na tento termín semináře se už nelze objednat.

Požádat o nový termín

Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.


Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům certifikát o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:

Ochrana osobních údajů, GDPR, seminář, školy, školské zařízení, seminář GDPR, školy a ochrana osobních údajů, ochrana osobních údajů seminář, ředitel, pedagog, správce, oprávněná osoba, kamery, kamerové systémy, fotopasti, kamerové systémy ve školách, školení Praha, fotopasti ve školách, záznam veřejného prostranství, školení, kamerový záznam jako důkazní prostředek, ochrana osobních údajů zaměstnanců, ochrana osobních údajů žáků, ochrana osobních údajů studentů, GDPR školení, drony, černá skříňka, GPS lokátor, ochrana osobních údajů školení, atd.

  • Budova CUBE - sídlo Verlag Dashöfer
  • Semináře Verlag Dashöfer - vstup
  • Semináře Verlag Dashöfer - recepce
  • semináře Praha 6
  • semináře na míru
  • prezence účastníků kurzu
  • formy firemního vzdělávání
  • bonusy ke vzdělávání
  • školení Praha - Amarilis
  • školení Praha - Amarilis - místnost
  • školení Praha - Clarion
  • školení Praha - Clarion - místnost
  • bonusy ke vzdělávání - aktuality
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení