Seminář určen pro:
provozovatele potravinářských podniků, majitele malých potravinářských podniků, pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků na výrobu potravin, ostatní zájemce o změny v potravinářské legislativě.
Obsah semináře:
- Změny v novele zákona č. 110/1997 Sb.
- Základní pojmy.
- Povinnosti PPP, kteří potraviny vyrábějí, dovážejí a vyvážejí.
- Povinnosti PPP, kteří uvádějí potraviny na trh.
- Česká potravina.
- Označování potravin zabalených v nepřítomnosti spotřebitele.
- Označování nebalených potravin.
- Označování pokrmů – alergeny.
- Změny pravomocí orgánů státního dozoru.
Lektor
doc. Ing. Kamila Míková, CSc.
Absolvovala VŠCHT v Praze, vědeckou hodnost CSc. získala v oboru chemie a analýza potravin, habilitaci v oboru základy konzervace potravin. Působila nejprve jako odborný asistent na VŠCHT, Ústavu konzervace potravin a technologie masa, posléze v drůbežářském průmyslu jako ředitel útvaru výzkumu a vývoje a ve společnosti Boneco jako odborný poradce…
Více informací a další semináře lektoraTermíny a místo konání
15.10.2019
9:00 - 14:00
Praha
Jakmile vypíšeme nový termín, dáme Vám vědět. Nechte nám prosím na sebe kontakt.
3790 Kč
Firemní školení na míru Vám rádi připravíme na poptavka@kursy.cz.
Sleva až 20 % pro více účastníků na jedné přihlášce. Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Názory účastníků
“Příjemné prostředí, profesionální přístup a zajímavé, praktické informace„