Konference

Výroba potravin 2023

Udržitelnost a kvalita potravin

Ing. Jan Pivoňka Ph.D.

Čtvrtý ročník odborné akce pro výrobce a distributory potravin.

1.12.2022

9:00 - 16:00

Praha

Adresa bude upřesněna

Přihlásit Připomenout

4 990,- Kč

1.12.2022

9:00 - 16:00

On-line

Adresa bude upřesněna

Přihlásit Připomenout

4 990,- Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

Program akce:

Blok I – Udržitelnost při výrobě potravin

Blok II – Aktuální trendy ve výživě jako výzva pro výrobce potravin

Blok III – Kvalita a legislativa potravin

Programem Vás opět bude provázet Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Lektoři

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Vystudoval obor kvasná chemie a bioinženýrství na VŠCHT Praha, kde následně rovněž obhájil doktorskou práci v oboru technologie potravin. Více než 10 let působí jako odborný asistent na Vysoké škole chemické technologické v Praze, kde se podílí na výuce předmětů souvisejících s kvalitou potravin a systémy řízení včetně vedení bakalářských a…

Více informací a další semináře lektora

!ERR No images found in //image.dashofer.cz/fotogalerie/skp22/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.

Termín a místo konání

1.12.2022

9:00 - 16:00

Praha

Adresa bude upřesněna

Přihlásit Připomenout

4990

1.12.2022

9:00 - 16:00

On-line

Adresa bude upřesněna

Přihlásit Připomenout

4990

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

Partneři

Chcete akci podpořit nebo se na ní prezentovat? Kontaktujte prosím koordinátora akce: Ing. Roman Uvíra, uvira@dashofer.cz