Input:
Input:
Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy.
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Podmínky registrace
Seminář

Ochrana osobních údajů v praxi (GDPR)

Seminář je určen:

personalistům a podnikovým právníkům, kteří se zabývají problematikou v oblasti lidských zdrojů.

Cíl semináře:

Cílem semináře je seznámení posluchačů s aktuální problematiku současné legislativy a judikatury v oblasti ochrany osobních údajů. Seminář bude zejména zaměřen na to, jak má zaměstnavatel s osobními údaji svých současných i bývalých zaměstnanců nakládat. Seminář se bude současně věnovat i možným postihům ze strany Úřadu na ochranu osobních údajů.

Obsah semináře

1. Pojem osobní údaj

- Prameny právní úpravy

- Vymezení pojmu osobní údaj

- Veřejnoprávní kontrola Úřadem pro ochranu osobních údajů, veřejnoprávní sankce a jiné postihy

- Maximální rozsah prováděných srážek ze mzdy

2. Ochrana osobních údajů

- Principy ochrany osobních údajů

- Zpracování osobních údajů

- Ochrana osobních údajů před jejich zneužitím

3. Problematické aspekty ochrany osobních údajů

- Uchazeči o zaměstnání, vedení pohovorů, životopisy a jejich archivace

- Vedení osobního spisu zaměstnance

- Povinnosti zaměstnavatele při výplatě mzdy

- Praktické dopady na nastavení mezd a benefitů poskytovaných zaměstnanci

- Ochrana osobních údajů při provádění srážek ze mzdy

- Ochrana soukromí zaměstnance

Časový harmonogram semináře:

8.30 – 9.00 – prezence účastníků

9.00 – 10.30 – přednáška (1. část)

10.30 – 10.45 – dopolední coffee break

10.45 – 12.15 – přednáška (2. část)

12.15 – 12.30 – polední coffee break

12.30 – 14.00 – přednáška (3. část + diskuse)

Lektor

V roce 2012 ukončila magisterské vzdělání v oboru Právo na Masarykově univerzitě. Od roku 2013 působila v advokátní kanceláři JUDr. Jaroslavy Kalendové v Brně, kde pracovala jako advokátní koncipientka. V současné době působí jako samostatná advokátka ve společnosti KKLEGAL, mimoto působí na Katedře pracovního práva a práva sociálního zabezpečení

Termíny a přihláška

DatumČasMěstoMístoCena 
8.1.20189:00 - 14:00Brno
NOSRETI reality a.s.
2990 Litujeme, ale na tento termín semináře se už nelze objednat.

Požádat o nový termín

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.


Doplňující informace

Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům certifikát o absolvování semináře. 

Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.

Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: info@kursy.cz.
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.

Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.

Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás ZDE. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.

O tématu školení

Mezi pojmy, kterými se na tomto semináři budeme zabývat, můžeme zařadit například:

osobní údaj, Úřad pro ochranu osobních údajů, veřejnoprávní sankce, srážky ze mzdy, ochrana osobních údajů, vedení pohovorů, životopisy a jejich archivace, vedení osobního spisu zaměstnance, povinnosti zaměstnavatele při výplatě mzdy, ochrana soukromí zaměstnance, školení ochrana osobních údajů, GDPR, GDPR školení, školení GDPR, GDPR kurz, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR školení Praha, GDPR kurz Praha, GDPR seminář Praha, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů školení, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů kurz, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů seminář, atd. 

  • Budova CUBE - sídlo Verlag Dashöfer
  • Semináře Verlag Dashöfer - vstup
  • Semináře Verlag Dashöfer - recepce
  • semináře Praha 6
  • semináře na míru
  • prezence účastníků kurzu
  • formy firemního vzdělávání
  • bonusy ke vzdělávání
  • školení Praha - Amarilis
  • školení Praha - Amarilis - místnost
  • školení Praha - Clarion
  • školení Praha - Clarion - místnost
  • bonusy ke vzdělávání - aktuality
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - oběd
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení
  • školení Praha - Clarion - občerstvení