Input:
Input:

Bezplatný odběr e-mailových novin

Jméno a příjmení musí být správně vyplněno!
Chybný formát e-mailové adresy.
Zadávejte bez mezinárodní předvolby.
Více informací

Firemní vzdělávání

Ochrana osobních údajů, archivace dat ve mzdové a personální agendě, osobní spis zaměstnance 2018
14.6.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle zákona č. 101/2000 Sb. a obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018.
Dokumenty
První zkušenosti s GDPR ve vztahu k osobním údajům zákazníků a dodavatelů, včetně marketingu
7.6.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Cílem semináře je seznámit účastníky s novým nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), které přináší celou řadu změn v nakládání s osobními údaji zákazníků a dodavatelů.
Dokumenty
Převodní (transferové) ceny
1.6.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Řešíte ve firmě transferové neboli převodní ceny?
Dokumenty
Osobní údaje zákazníků a dodavatelů, včetně marketingu ve světle GDPR
25.5.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Změny v oblasti GDPR zasáhnou též marketing společností.
Dokumenty
Ochrana osobních údajů, archivace dat ve mzdové a personální agendě, osobní spis zaměstnance 2018
18.5.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle zákona č. 101/2000 Sb. a obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabývá účinnosti dne 25. 5. 2018.
Dokumenty
Účinnost GDPR se blíží
11.5.2018
Již 25. 5. 2018 vstoupí v účinnost nařízení GDPR. Nenechte se zaskočit a přijďte na některý z našich praktických seminářů.
Dokumenty
Osobní údaje zákazníků a dodavatelů včetně marketingu ve světle GDPR
10.5.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Cílem semináře je seznámit účastníky s novým nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), které přináší celou řadu změn v nakládání s osobními údaji zákazníků a dodavatelů. Změny zasáhnou též marketing společností.
Dokumenty
Zdaňování příjmů ze spekulací s kryptoměnami
4.5.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Cílem semináře je probrat problematiku virtuálních měn v daních, možná řešení, přístup finanční správy. Určeno pro fyzické nebo právnické osoby, které investovali v roce 2017 nebo 2018 do kryptoměn.
Dokumenty
Hodnocení plastových dílů, vady a příčiny jejich vzniku
27.4.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Cílem semináře je prohloubit znalosti základních metod dílenské kontroly kvality, jejího záznamu a vyhodnocování.
Dokumenty
Zaměstnávání cizinců a vysílání zaměstnanců do zahraničí (výklad pravidel z pohledu pracovněprávních, daňových a pojistných předpisů včetně tzv. prosazovací směrnice)
19.4.2018, zdroj: Verlag Dashöfer
Po absolvování semináře budou mít účastnicí jasno o všech povinnostech souvisejících se zaměstnáním cizinců v ČR a vysíláním zaměstnanců z pohledu všech předpisů, aby se vyhnuli sankcím.
Dokumenty